© 2011. All rights reserved | VDWdesign
Projects
27 luxe appartementen met hoogwaardige afwerking op DE toplocatie in Mol, het Rondplein.
Het meest prestigieuze project in het hartje van Mol, op de voormalige site van de Oude Muziekschool, zal weldra plaats bieden aan 2 exclusieve appartementsblokken met sublieme uitzichten op het centrum van Mol.
Schitterende ontwerpen van Crepain-Binst Architecture staan garant voor een sublieme luxe architectuur met erg veel oog voor afwerking, openheid, originaliteit en zichtbaarheid.
Deze 2 luxe appartementsgebouwen zullen magnifieke uitzichten hebben over het Rondplein, de Corbiestraat, Santo-Thomasplein en Lakenmakersstraat.
De witte toren, residentie Rondplein, zal een echte landmark worden in Mol, nergens anders is er een gebouw van 5 verdiepingen toegelaten in het centrum van Mol, maar voor deze uitzonderlijke locatie heeft het gemeentebestuur een uitzondering gemaakt.
Deze unieke volledig losstaande landmark  bevat eveneens uitstekende glazen erkers van plafond tot aan de grond. Een combinatie van witte materialen en veel glas zorgt voor een open karakter.

De rode toren, residentie Oude Muziekschool, heeft dan weer een tijdloos en smaakvol karakter.
Tussen residentie Rondplein en residentie Oude Muziekschool zal een mooie, van groen voorziene doorgang gecreëerd worden welke de openheid van beide projecten in het licht zet en eveneens een open doorgang biedt vanuit de Lakenmakersstraat naar het Rondplein en de Corbiestraat.
Dit meest luxueuze project van Mol bevat in totaal 29 luxe appartementen (1 tot 3 slpk) met oppervlaktes tot 260m² met zeer ruime terrassen tot 75m², 51 ondergrondse parkings met bergingen en handelspanden van 250m² tot 450m².

Aanvang der werken: zomer 2011
Oplevering: 2013
Klik voor meer informatie
Contact
Reeds 75%
verkocht